Rëndohet situata me zjarrin në Dibër, flakët rrezikojnë banesat

0
307

Ndonëse sot u lajmërua nga Emergjencat Civile se në vend ishte ulur numri i vatrave të zjarrit nga 19 në 8 të tilla, sërish gjendja nuk paraqitet e mirë.

Vatra e zjarrit në Dibër që po shkrumbon bimësinë, tashmë i është afruar fshatit Bllatë, duke vënë në rrezik banesat dhe jetën e banorëve.

Në ndihmë të zjarrfikësve dhe banorve të zonës mësohet se kanë shkuar 35 forca ushtarake.