SHERR NË KOMISIONIN E MEDIAS, OPOZITA BRAKTIS MBLEDHJEN

0
275

Sherr në Komisionin e Medias ku është thirrur në një seancë dëgjimore ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro, lidhur me shembjen e Teatrit Kombëtar. Deputetja e PD, Albana Vokshi ka ngritur tonet ndaj Kumbaros ndërsa ka bërë thirrje që Teatri mos shembet. Për këtë ka ndërhyrë deputeti i PS Fidel Ylli i cili ka pretenduar se kolegia demokrate ka fyer ministren e Kulturës.
Fidel Ylli: Ti e ofendove ministren!
Albana Vokshi: Në cilën pjesë?
Ylli: I the çmendur, çfarë nuk i the!
Vokshi: Ti nuk e paske dëgjuar fare! I thashë që ta shpjegonte.
Ylli: Mbaj qëndrimin tënd! Ti i thua njerëzve të çmendur!
Vokshi: Kjo është çmenduri! Të shkatërrosh trashëgiminë kulturore dhe të pastrosh paratë e drogës.
Menjëherë deputetët e PD janë çuar në këmbë duke e deklaruar të mbyllur mbledhjen.
Vokshi:Ju presim të gjithëve te teatri në orën 7.