SHKARKOHEN EDHE 46 ZYRTARË NË HIPOTEKA DHE TEK ALUIZNi

0
260

Mungesa e përgjigjeve në kohë ndaj kërkesave të qytetarëve për zgjidhjen e problemeve kryesisht për çështje të pronësisë i ka kushtuar shtrenjtë disa dhjetëra nëpunësve të hipotekave dhe zyrave të ALUIZNI-t. Ministrja e Drejtësisë Gjonaj, bëri me dije shkarkimin e tyre nga puna.

Pas ankesave në portalin qeveritar “Shqipëriaqëduam”, Ministria e Drejtësisë ka vendosur shkarkimin e 46 zyrtarëve kryesisht në Hipoteka, por edhe në agjencinë e ALUIZNI-t. Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj bëri me dije këtë të diel vendimet e marra prej saj, ndërsa shtoi se janë paralajmëruar edhe 15 zyrtarë të tjerë, të cilët siç tha ministrja do të shkarkohen nëse nuk përmirësojnë punën e tij…