Shkëmbi zë poshtë makinën, bllokohet rruga për në Orikum

0
381

Një masë shkëmbi në zonën e plazhit të quajtur ‘Kalaja’ në Vlorë, është shkëputur duke zënë poshtë një makinë.

Sipas të dhënave të para nga policia, mëseohet se makina ka qenë e parkuar dhe fatmirësisht nuk ka të lënduar.

Po ashtu policia ka bllokuar qarkullimin në aksin Vlorë-Orikum, pasi ka mundësi që të vijojnë e të shkëputen edhe pjesë të tjera nga shkëmbi.