Shqiptari jep alarmin për bombë në trenin Milano-Romë, alarmohen pasagjerët

0
542

Një shqiptar gjatë një zënke ka deklaruar se në trenin e linjës Milano-Romë gjendet një bombë.

Kjo ka alarmuar pasagjerët dhe ka shkaktuar momente tensioni dhe ka bërë që treni të qëndrojë në qytetin e Firenzes për disa orë dhe iu nënshtrua kontrollit dhe verifikimeve.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 23:00 dhe shqiptari është gjetur pa biletë nga kontrollori dhe për shkak të kundërshtimit është nevrikosur dhe ka bërtitur se në tren ndodhej një bombë, shkruan faqja online e Hekurudhave italiane.

Megjithatë pas kontrollit nuk ka rezultaur asnjë bombë dhe shqiptari është dërguar në dhomën e urdhencës ndërsa treni është nisur përsëri në 02:20 në mëngjes.