Skandal ne urgjencen e Tiranes

0
1479

Nje qytetare ka bere sot nje denoncim ndaj Urgjences se Tiranes
Ne denoncimin e tij qytetari ka treguar te dokumentuar cdo gje dhe normale qe ne fund fare ai kerkoi vetem anonimitetin , ja pra qe Shendetesia falas nuk ekziston

Jam nje person qe kam rreth 2 vjet qe denoncoj situaten ne Urgjencen e Tirane

 situate te cilen e kam bere prezent ne media

situate katastrofike
askush nuk e vendos ujin ne Zjarr
dua te kem kontakt me dike nga Ju ,por te mbetem anonim sepse kur merresh shume me keto pune te vendosin epitete dhe te anashkalojne
po ju dergoj nje dokument me firme dhe me vule ku duket qarte shendetsia Falas ,ku Shefi i Urgjences kerkon hapur dhe publikisht lemoshe ,lek per te blere nje Rrobalarese
Pikerisht ne mes te Tiranes ne kete ndertese vendoset ky lloj njoftimi ,thua te mos kete shteti leke per te blere nje Rrobalarese ,

 edhe perse u dhane nga i gjithe personeli nga 200 lek Rrobalaresja kurr nuk u ble

por me e paimagjinushmja eshte se Ky emer ky drejtues perseri vazhdon te drejtoj ta shkaterroje kete sherbim jetik per qytetaret e Tiranes.

 nuk e dijem cfare duhet te beje tjeter qe te largohet nga derejtues pasi eshte pranushem pa afte dhe mashtrues.

Ju lutem tregojuni Shqiptarve te verteten dhe ate cfare ndodhe ne mes te Tiranes dhe me Shendetsine falas.