Stadiumi bosh dhe De Biazi protagonist, ja cfarë u pa në TV

0
173

Një stadium gjysmë i mbushur me bileta të përgjysmuara dy orë para ndeshjes dhe masa ekstreme sigurie, por me tymueset që“depërtojnë” në stadium.

Panuçi që i bën të gjitha në këtë ndeshje dhe De Biazi që shkakton“rrëmujë” në zonën VIP, por dhe probleme me mbërritjen e Kombëtares tonë në stadium.

Ashtu siç pritej, stadiumi ishte pothuajse i boshatisur. Pak nga frika e masave të marra për këtë ndeshje dhe pak nga gjendja e Kombëtares, tifozët nuk preferuan që ta ndiqnin nga afër këtë sfidë. Ndikim mund të ketë pasur edhe çmimi i biletave, aq sa detyroi FSHFnë
të përgjysmojë çmimin pak para ndeshjes. Gjithsesi, as kjo nuk solli ndonjë ndryshim të dukshwm pasi as 4500 shikues ishin të pranishëm./ panorama/