Tërheqja e Ramës nga Kavaja, ja çfarë shkruan Sali Berisha

0
2174
MBLEDHJE QEVERIE - Kryeministri Sali Berisha, duke folur gjate nje mbledhje qeverie, ku ka kerkuar ndalimin e importit te cdo lloj artikulli qe nuk ka kod doganor, edhe ne rast se ai perfshihet ne listen e gjelber te lendeve te para qe lejohen te importohen per perpunim.

“Fitoi Kavaja! Fitoi Shqiperia!

Kavaja mposhti Noriegen, qe per karrigen e tij mbi drogen dhe krimin do te asgjesoje voten e lire dhe pluralizmin politik.

Rrofte Kavaja! Rrofte Shqiperia!

Rrofte Çadra e Lirise dhe revolucioni demokratik! Fitore!”, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha në profilin e tij në Facebook.

Fitoi Kavaja! Fitoi Shqiperia!Kavaja mposhti Noriegen, qe per karrigen e tij mbi drogen dhe krimin do te asgjesoje…

Posted by Sali Berisha on Friday, May 5, 2017