U helmuan 39 dasmorë bashkë me dhëndrin, mbyllet restoranti që desh çoi 3 dasma në morg

0
214

Mbrëmjen e djeshme në spitalin rajonal të Elbasanit u paraqitën mbi 39 persona të cilët shfaqën shenja helmimi.

Të gjithë personat kishin qenë dasmorë në tre dasma të zhvilluara në të njëjtin lokal në Elbasan.

AKU ka mbyllur restorantin “Laguna Blu” në të cilin ishin zhvilluar dasmat dhe për pasojë ishin helmuar nga ushqimi dasmorët, përfshi këtu edhe dhëndrin e njërës prej dasmave.

Sipas konstatimeve të Autoritetit Kombëtar Ushqimor, restoranti ushtronte veprimtarinë në mungesë të kushteve higjieno-sanitare.

Dasmorët e tre dasmave në qytet të cilët pasi kanë festuar janë paraqitur në spital me dhimbje të forta barku dhe të vjella.

Autoritetet kanë nisur hetimet për zbardhjen e plotë të rastit.