Vetëm ty nuk të nderuam .

0
738

Vetëm ty nuk të nderuam .
***************************
Tu bë bust dhe ty një herë .
Tu bë mor të lumtë pushka .
Se ti e ke një meritë .
Nga ty u krijua mushka .
***************************
Bukur të ka dalë busti .
Skluptorit i lumte dalta .
Meritove piedestal .
Paske nxjerre veten nga balta.
**************************
Orator e ze tenori .
Në tuf pelash ndihesh mbret .
Ndaj kënaqna me premtime .
Që të bëhesh Deputet .
***************************
Ke bërë bilancin e jetës .
Ke kullaro e ske kapister .
Po të garantoj o losh .
Ti vlen të bëhesh ministër .
**************************
Po stë pëlqen emërimi .
Që të bëj në mes të natës .
Kam dhe nje vënd pëllumbi .
Po të bëj kryegjykatës .
**************************
Oooo boll u mburre miku im .
Të lutem boll u llastove .
Unë të çova dhe drejtor .
Po ti me pallë drejtove .
***************************
Ti ke ngritur edhe dru .
Dhe zhavorr se je pa fat .
Shokët e tu livadhisin .
Sdinë ku të çojnë parat .
**************************
Më mirë ti që je në bust .
Se të nderojnë me dor .
Sa të çash miljona byth .
Analist në televizor .
***************************
Mos u bëj si i pangopur .
Mos u bëj mor efendem .
Të duam për dit të zezë .
Truri mos të të vejë dëm .
****************************
Ka krriçër të tjerë plot .
Ka të tjerë pa hesap .
Na gënjejnë çdo katër vjet .
Dhe ne i besojmë prap .
**************************
Bëj dhe pak durim në bronx .
Veshgjat mbidhe mëndjen top .
Ty do të zbresëm nga busti .
Si lider për në evrop .
***************************
Për momentin fli rehat .
Je bërë të të flas zotrote .
Se unë çdo dit flas zotri .
Lyrashve nga rraca jote .
*************************
Tendosi veshët përpjet .
Kthe dhe pallën në radar .
Se ka ardhur koha jote .
Të vumë të jesh i par .
*************************
Hap gërmazin e pëllit .
Der sa të thyhet samari .
Këtu mjafton të gënjesh .
Kohë që bën komand magjari.
******************************
Çi duam akademikët .
Se ora ne vënd u ngeli .
Sëra jote të bëjë ligje .
Dhe ti zbatoj krimineli .
**********************
Profesorët dhe doktorrët .
Ngelën shtresa më mjerane .
Lerni mos u mirrni taksa .
Aty ku shesin banane .
****************************
Ndaj veshgjat ma gëzofsh bustin .
Ma gëzofsh të lumtë pushka .
Popullin e kthyet pelë .
Mbarseni të pjellë veç mushka .
***************************
BY SKLUPTORI