Vijojnë zjarret në Dibër, asnjë ndërhyrje nga shteti

0
316

Vijojnë të jenë aktive vatrat e zjarrit në Shupenzë të Dibrës.

Sipas informacioneve nga vendi i ngjarjes, thuhet se nuk ka ndërhyrje nga organet kompetente të zjarrfikëseve apo dikastereve të tjera përgjegjëse.

Ndërkohë zjarret vijojnë të shkrumbojnë pyjet dhe kullotat e zonës.