Vijon aksioni i Bashkisë së Tiranës kundër karburanteve dhe pikave të gazit me probleme

0
275

Bashkia e Tiranës ka vijuar edhe ditën e sotme aksionin kundër pikave të gazit dhe karburanteve që e ushtrojnë aktivitetin e tyre pa licensë.

Në ditën e tretë të aksionit, mësohet se ai është përqëndruar kryesisht në lagje pranë pallateve, dhe do të vijojë deri në momentin e e pajisjes me licensë dhe dokumentacionin përkatës.

Fryt i bashkëpunimit të sotëm mes Policisë Bashkiake dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Taksave dhe Tarifave Vendore, ditën e sotme janë bllokuar pika shitje të gazit në rrugën “Myslym Shyri”, pranë zonës së njohur si 9-katëshet, në rrugën “Him Kolli dhe në rrugën “Hoxha Tahsim”, të cilat e ushtronin aktivitetin e tyre pa licencë, duke iu shmangur detyrimeve ndaj qytetit.

Mësohet se nga 14 aktivitete 9 prej tyre kanë qenë me probleme dhe kësisoj është bërë bllokimi i tyre.

Aksioni i Bashkisë së Tiranës vijon prej tre ditësh.