Vlora nën ujë

0
232

Reshjet me intensitet i shoqëruar me erëra ka krijuar vështirësi qarkullimi në rrugët e qytetit të Vlorës, duke shkaktuar edhe përmbytjen e një sërë akseve. Një pjesë e rrugëve kalohet me mjaft vështirësi,ndërsa në disa zona të tjera në brendësi të lagjeve ka probleme me praninë e ujit në rrugë. Bulevardi kryesor i qytetit Vlorë-Skelë,rruga pranë portit, rruga pranë Lagjes 28 dhe 29 Nëntori, në lagjen “Kushtrimi”, por edhe disa rrugë të tjera janë mjaft të vështira për tu kaluar nga drejtuesit e automjeteve, për shkak të pranisë së ujit. Reshjet kanë nisur me intensitet gjatë mesditës për t’u shtuar në orët në vijim,duke rikthyer situatën e përmbytjeve. Ndërkohë, moti i keq ka shkaktuar probleme edhe në portin e Vlorës, ndërsa prej paradites është pezulluar lundrimi detar. Situata pritet të vijojë e tillë deri ditën e nesërme, ku mjetet lundruese nuk do të lejohen të dalin në det.