Xhafaj në zyrën e Kryeministrit

0
657

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, po zhvillon një takim me kryeministrin Edi Rama.

Takimi po zhvillohet në Kryeministri.

Ky takim vjen një ditë pas arritjes së marrëveshjes mes pozitës dhe opozitës lidhur me zgjidhjen e krizës politike në vend.

Xhafaj është një nga ministrat që pritet të zëvendësohet nga arritja e kësaj marrëveshjeje.