Zëdhënësja e PD-së i del në krah Bashës: Nëse kujtesa nuk ju ka lënë, atëherë më thoni…

0
929

Pas debateve të shumta në të cilat janë përfshirë eksponentë të ndryshem të Partisë Demokratike, një reagim ka ardhur edhe nga Zëdhënësja e PD-së, Ina Zhupa.

Me anë të një postimi në Facebook, Zhupa shprehet se çdokush brenda Partisë Demookratike duhet të ketë një qëllim, atë të firores së PArtisë Demokratike, dhe çdokush ka të drejtë të bëjë analizën e tij se përse humbi kjo forcë në zgjedhje. Por sipas Zhupës, kjo e drejtë nuk u takon atyre që kanë dashur humbjen e kësaj, force e kësisoj ata duhet ta kërkojn arsyen tek vetja e tyre.

Po ashtu në postimin e saj, Zhupa i ka dalë në krah kryetarit Lulzim Basha, ku thotë se në fitore të gjithë thoaë që kanë pjesë, ndërsa në humbje ia lënë fajin një personi.

Ajo po ashtu ka reshtuar një sërë pyetjer retorike, ku Lulzim Basha sipas saj ka punuar fort dhe luftuar për Partinë Demokratike dhe synimet e saj.

Ky është postimi i Ina Zhupës në Facebook:

Gjithë anëtarët e PD duhet të kenë një qëllim të përbashkët fitoren e kësaj force për të qeverisur vendin. Nisur nga kjo…

Posted by Ina K. Zhupa on Thursday, June 29, 2017