Zhduket në mënyrë të mistershme 17-vjeçarja shqiptare në Irlandë, asnjë gjurmë prej saj që prej 5 ditësh

0
178

Olta Dodaj është emri i 17-vjeçares, e cila rezulton e zhdukur që prej datës 11 prill në Irlandë. 17- vjeçarja është parë për herë të fundit ditën e mërkurë në orën 14 e 45-së në “New Brige”.

Lajmi për zhdukjen e 17-vjeçares është publikuar pothuajse në çdo media në Iralndë. Zhdukja e saj është cilësuar si një mister. Ajo është  gjatë 160 centimetra, ka flokë në ngjyrë kafe dhe sy po në ngjyrën kafe ka shkuar “The Irish Time”.

Herën e fundit që është parë Olta mbante të veshur një xhaketë rozë, xhinse të errëta dhe conversa.  Prindërit janë shprehur se nuk kanë pasur debate me vajzën e tyre dhe se janë në merak sepse kanë frikë nga më e keqa.

Policia  irlandeze ka kontrrolluar edhe në vendet që frekuentohen nga komuniteti shqiptar, por nuk ka asgjë gjurmë nga 17- vjeçarja.