Zjarr masiv në Tiranë, rrezikohen banesat dhe pyjet përreth

0
529

Në zonën e Ibës në Tiranë kanë shpërthyer një zjarr masiv, nga i cili rrezikohen edhe banesat.

Në vendngjarja ka mbërritur edhe ministri i Brendshëm, Demiraj, i cili po monitoron masat e marra nga Emergjencat Civile.