Zjarr pranë ‘Syrit të kaltër’, dy helikopterë drejt vendit të ngjarjes

0
273

Vatrat e zjarrit si duket nuk do të kenë të shuar këtë verë në vendin tonë. Ndërsa një vatër shuhet dy të tjera aktivizohen, gjë që po e vështirëson punën e zjarrfikësve.

Ditën e sotme është shfaqur një vatër e rre zjarri në afërsi të zonës turistike të ‘Syrit të kaltër’ në Sarandë.

Zjarri rrezikon zonën turistike dhe për këtë dy helikopterë të VIVA-s, janë nisur për në vendin e ngjarjes.

Dëmtimi i kësaj zone do të ishte një humbje shumë e madhe për turizmin, pasi ‘Syri i kaltër’ është një atraksion i veçantë për turistët e huaj dhe vendas.