​Haradinaj përkujton vëllain që dhe jetën për Kosovën: Luan, lufta për liri vazhdon përjetësisht

0
10

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj ka përkujtuar vëllain e tij Luan Haradinaj në 45-vjetorin e lindjes.Vëllai i shefit të qeverisë kosovare ra dëshmor në betejat kundër serbëve për liri e pavarësi, ndërsa kontributi i tij është gdhendur tashmë në memorien historike të Kosovës.

“Luan, urime ditëlindja. Para 23-vjetësh ke ra për Atdhe, si 23 vjeçarë. Sot, Luani i ri është në rreshtin e ushtrisë sonë për dëshmi se lufta për liri vazhdon përjetësisht. I paharruar kujtimi yt”-shkruan ai.