1 Vit Zjarr Televizion

0
1322
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

1 vit Zjarr!

Dita e hene ishte nje dite e vecante per Zjarr television i cili pati dy gezime ne nje dite. Ne ambjentet e Hotel Tirana International, stafi I televizionit, familjar dhe personalitete dhe figura te njohura nga fusha e artit dhe politikes u mblodhen per te festuar 1 vjetorin e televizionit dhe 50 vjetorin e presidentit te tij Z. Ismet Drishti. Fjalen e hapjes e mbajti vet Z.Drishti I cili foli per rrugetimin e mundimshem, sukseset por edhe projektet e se ardhmes dhe sfidat qe e prezin Zjarr Televizion i clili nje vit me pare nisi udhetimin e tij.

Zjarr Televizion nisi transmetimet ne 24 Qershor 2015 me emisionin 360o. Fillimishti pare me skepticizem dhe mosbesim, Zjarr Tv arriti te kalonte menjehere kufijt e shqiperise duke tjekaluar edhe pritshmerit e vet drejtuesve dhe ideatoreve.

Vetem 4 dite pas transmetimit te pare media vendase por edhe te huaja filluan ti benin nje jehone te jashtezakonshme emisionit 360o I cili ne shumicen e rasteve u trajtua siedicion informativ. Qe nga ai moment per Zjarr Tv filluan te shkruanin te gjitha madiat me prestigjoze boterore. Nder te cilat Dayly Mail,Bild, The Sun, AFP, Blic,Hyrrjet etj. Por emisioni 360o nuk u permend vetem ne median e shkruar,televizione te ndryshme nga e gjithe bota shprehen interes per te patur te ftuara ne studio e tyre spikeret e ZjarrTv. Rtl, Antena1,Fuji Tv por edhe shume televizione te tjera moren intervista nepermjet skype por edhe live te protagonisteve. Sukseset nuk mbarojne ketu, Jehona qe ketomedja i bene televizionit tone u pasqyrua edhe ne klikimet e shumta qe videot e publikuara ne you tube te merrnin cdo dite klikime te panumerta nga cdo cep i globit. Por nuk ishin medjat tevetmet ato qe i kushtuan interes Zjarr Tv, aktori I njohur amerikan (Marlon Wains ) do ta shkruante ne profilin e tij, “Une nuk i ndjek lajmet por po te isha ne Shqiperi do ti ndiqa me kanaqesi”. Po ashtu njerez ngacdo cep i globit filluan te kontaktojne me televizionin duke shprehur interes per mundesin e ndjekjes se tv apo edhe thjesht per te uruar. Ky television sherbeu edhe si trampoline per te rinjt e stafit te ketij televizioni, ne drejtim te te cileve erdhen oferta te panumerta si brenda ashtu edhe jashte vendit.

Televizioni u pasurua edhe me programe te tjera, si: Emisioni i mengjesit Zbardhi, (moment ngazbardhi)

Teleposta, nje emission i karakterit muzikor, argetues dhe informues kryesisht per shqipetaret qe kan lenegjurme neper bote. (moment teleposta)

Rubrika e motit. (Sekuenca)

E me vone me Shkruaje ne Akullnje emission is jell nga imirenjohuri Ismet Drishti. Satira, humori, problematika e dites dhe te ftuarit e njohur nga fusha te ndryshme si politika, arti, sproti etj u bene pjese e ketij emisioni i cili eshte edhe nga me te ndjekurit. (moment, revista, teftuaritetj)

Gjate vitit 2016 u shtuan edhe 2 emisione te tjere sic ishte “Loja maroi”nje emission argetues qe sillte protagonistet e kamerave te fshehta qe kishin futur ne kurth te afermit e tyre. (moment, teftuar)

 

Por edhe emisioni “Flake per Flake” i drejtuar nga Aulon Bej Kalaja dhe qe trajton tematika politike e sociale duke plotesuar ne kete menyre buqeten e pasur te nje programacioni gjithnje e ne rritje dhe te pershtatshem per tegjithe. (moment teftuar)

Ky eshte vetem fillimi i nje rrugetimi qe eshte i predispozuar te jete i gjate dhe i suksesshem.

 

Zjarr Tv Ad