Plarent Ndreca një fushatë talljesh me të moshuar/Gazetarja e Zjarr Tv :”Votoni pa u ndikuar nga askush”(VIDEO)

0
261

 

Teksa po zhvillonte nje VOX POP me qytetaret e Tiranës,gazatarja e Zjarr TV,Greta Hoxhaj është përballur me një situatë të pazakontë.Kandidati për deputet i PS është afruar dhe ka nisur të bëj “fushatë.
Fjalët janë të tepërta.
Një falenderim gazetares së Zjarr Tv, Greta Hoxhaj, që na solli keto pamje.
Rilindasit nuk mund të bëjnë fushatë me qytetarët, se ata dinë vetëm gjuhën e arrogancës, kërcënimit dhe blerjes.
Cili është Plarent Ndreca?I diplomuar si jurist, ka mbajtur postin e Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve, si dhe Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Mjedisit dhe Turizmit.
Gazatarja Hoxhaj e ka sfiduar kandidatin e PS duke i thënë se popullin lereni te zgjedh…