20 të plagosur në Paris nga një shpërthim

0
5

Nga shpërthimi kanë mbetur të plagosur të paktën 20 vetë. Shpërthimi ndodhi në Rue de Trevise, duke shkaktuar zjarr dhe panik në zonë. Makinat u shkatërruan ndërsa banesat përreth u dëmtuan nga shpërthimi në 9th Arrondissement. Imazhet pas shpërthimit janë postuar në Twitter dhe duken dëme të shumta. Policia i bën thirrje qytetarëve të qëndrojnë larg zonës ku ndodhi shpërthimi.  Informacionet e para tregojnë se shpërthimi mund të jetë shkaktuar nga një rrjedhje gazi në një furrë rreth orës 09:00.