Nga vitet 1945 deri në vitin 1990

0
933
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga vitet 1945 deri në vitin 1990, kemi qenë shteti me popullsinë më të armatosur, ndërkohë që gjatë kësaj kohe nuk kemi zhvilluar as edhe një luftë të vetme!

Koha e zborit ushtarak kujtohet jo pa nostalgji nga brezi i dytë dhe i tretë në vendin tonë!

Zjarr Tv Ad