3.4 mln euro në ‘Toyota Yaris’, dërgohen në ‘shtepi’ dy të arrestuar

0
10

3.4 mln euro në Toyota Yaris, lirohen dy të arrestuar

Ka ndryshuar masa e sigursë nga arrest me burg në arrest shtëpie për Klevi dhe Edi Likën. Ata ishin dy të arrestuar për 3.4 milionë euro të gjetura në Toyota Yaris