31 Arsyeja shokuese përse meshkujt mendojnë për gjyshërit e tyre gjatë aktit intim

0
31
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Meshkujt që vuajnë nga ejakulimi i hershëm gjejnë mënyra të ndryshme për të vonuar orgazmën.

Mosfunksionimi i zakonshëm seksual i ndalon çiftet të shijojnë sesione të gjata dhe të kënaqshme seksi.

Ju mund të vononi orgazmën me mjete natyrale ose të përdorni sprej, i cili më pas aplikohet në penis.

Ndërsa këto metoda priren të jenë zgjedhjet më të njohura të meshkujve me këtë problem, të tjerët zgjedhin të shkojnë më larg për të dëbuar problemin e gjumit.

Sipas një studimi “Time To Orgasm”, 96% e burrave janë përpjekur të vonojnë ejakulimin gjatë seksit.

Një sondazh i 1,024 njerëzve zbuloi se shumë prej tyre e shtynin orgazmën duke përdorur trurin e tyre.

Mendimi për diçka tjetër, duke përfshirë punën ose dikë që nuk është tërheqëse, thuhet të jetë një ndihmë.

Një numër i madh i personave të përfshirë në sondazh pranuan se menduan rreth gjyshërve të tyre për vonesë orgazme.

Zjarr Tv Ad