360° Gradë -BERAT ARRESTOHEN KATER PERSONA , KALONIN REFUGJATË NË DREJTIM TË GREQISË

0
1201
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kalonin refugjatë në drejtim të Greqisë në këmbim të 200 eurove, arrestohen 4 persona mes tyre një polic.Operacioni i koduar “AZILANTI 5” është finalizuar me arrestimin e Drini Çaçi, 39 vjeç, banues në Gjirokastër, me detyrë trup shërbimi në vijën e gjelbër në Drejtorinë Rajonale të Kufirit dhe Migracionit Gjirokastër dhe Kreshnik Kotollaku 34 vjeç, banues në Urë Vajgurore, Gezim Kapllani 55 vjeç, banues në Berat, Valentin Gremi 35 vjeç, banues në Fier.

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion

Zjarr Tv Ad