360° Gradë -ËSHTË PËRKUJTUAR EDHE NË BERAT DITA KUSHTUAR DËSHMORËVE

0
580

 

Pushtetarë vendor, deputetë dhe drejtues politik bashkohen në Berat në ditën kushtuar dëshmorëve.

Është përkujtuar edhe në Berat dita kushtuar dëshmorëve, 5 Maji. Pushtetaë lokal të të gjitha niveleve, deputetë, drejtues të partive lokale si dhe drejtues institucionesh janë bashkuar sot në këtë qytet në këtë 5 maj. Ceremonitë e kësaj dite kanë nisur në orën 10:00 në Varrezat e dëshmorëve, ku të pranishmit kanë nderuar të rënët. Ndërsa, në fjalën e tij kryetari i bashkisë së Beratit, Petrit Sinaj, tha se kjo ditë duhet të na shërbejë të gjithëve për të qënë më bashkëpunes.

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion