Thursday, November 30, 2023
Home 360° Grade -“LORO BORIÇI” DO TË JETË GATI PËR NË MUAJIN SHKURT 360° Grade -“LORO BORIÇI” DO TË JETË GATI PËR NË MUAJIN SHKURT

360° Grade -“LORO BORIÇI” DO TË JETË GATI PËR NË MUAJIN SHKURT

Lajmet e fundit

MITSOTAKIS DHE BUTRINTI

0
Nga Auron Tare We feel that these sculptures belong to Greece and that they were essentially stolen – KYRIAKOS MITSOTAKIS, PRIME MINISTER of Greece NPR, Radio...