360° Gradë – RAMA NGA FOLTORJA TEATRI KOMBËTAR DO SHEMBET!

0
249

Kryeministri Rama nga foltorja e Kuvendit deklaron se godina e Teatrit Kombëtar do të shembet dhe do të ndërtohet  Teatri i ri. Rama akuzoi opozitën se kërkon të kapet pas fijes së barit.