Thursday, November 30, 2023
Home 360°-VETTINGU, META SHUMË SHPEJT CAKTOJMË DATËN E SEANCËS 360°-VETTINGU, META SHUMË SHPEJT CAKTOJMË DATËN E SEANCËS

360°-VETTINGU, META SHUMË SHPEJT CAKTOJMË DATËN E SEANCËS

Lajmet e fundit

MITSOTAKIS DHE BUTRINTI

0
Nga Auron Tare We feel that these sculptures belong to Greece and that they were essentially stolen – KYRIAKOS MITSOTAKIS, PRIME MINISTER of Greece NPR, Radio...