0
9805

Gazetarëve që kanë reaguar pas qëndrimit të Ramës i është shtuar sot edhe reagimi i Ismet Drishtit i cili sapo ka nxjerrë një këngë te re kushtuar Edi Ramës me titullin

Edi Rama kokrra e djalit!

Zjarr Televizion ka kënaqësinë ta ketë ekskluzive dhe ta shpërndajë i pari këngën që me siguri do të bëhet hit, si edhe hiti tjetër

Edi Rama Tungjatjeta

 

Ju ftojmë ta shijoni e ta shpërndani me të gjithë miqtë tuaj