4 temat që nuk duhet të kërkoni në google

0
19
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ju mund të keni një pyetje të çuditshme për foshnjën tuaj për një adresë veshjesh por nëse nuk e kërkoni në google do të bënit shumë mirë!  Shanset janë që sa herë që do hapni një faqe në internet, do të ketë një reklamë për atë që keni kërkuar.

Çdo gjë që mund t’ju fusin në probleme: Nëse është kundër ligjit, ndoshta është një nga ato gjëra që nuk duhet të kërkoni sidomos duke marrë parasysh atë që ekspertët e sigurisë mund të bëjnë. “Tani është një dukuri e zakonshme që kompjuterat të analizohen së bashku me telefonat.

Po pyesin veten se çfarë është ajo njollë e re në fytyrën tuaj? Mos e “googëloni” Kjo do t’ju sjellë vetëm një shumë informacione dhe imazhe që transmetojnë disa gjëra mjaft të neveritshme. Lini një takim me dermatologun.

Përkthimin fjalëve të ndryshme nga gjuhet e botës: besoj të gjithë e dini tashmë që përkthimi i google translate nuk është is saktë, dhe nqs nuk e dinit kuptojeni tani. Asnjëherë mos kërkoni aty për përkthime pasi do t’ju fusin ë probleme.

 

Zjarr Tv Ad