50 Cent mund të ketë falimentuar, por ai jeton ende si një mbret [Foto]

0
883
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Curtis Jackson apo 50 Cent pretendon se nuk ka më asnjë cent, pasi që falimentoi pas humbjes së një rasti gjyqësor ndaj një gruaje me emrin Lastonia Leviston, për shkak të publikimit në internet të një videoje ku ai kishte bërë seks me të.

50 Cent u urdhërua që të paguajë $5 milionë, dhe një avokat i Leviston sugjeron se ‘falimentimi’ i tij është vetëm një shpikje e 50 Cent për të mos e paguar dënimin.

Gjatë një seance gjyqësore më herët këtë muaj në Manhattan, avokati Philip Freidin i bëri goxha presion 50 Cent-it për pasuritë e tij dhe mënyrën e jetesës.

Edhe pse ai mund të ketë falimentuar, 50 Cent ende jeton si një mbret në shtëpinë e tij të madhe luksoze. Ai madje ka edhe një klub nate brenda në shtëpi. Shikojeni shtëpinë e tij:

Zjarr Tv Ad