7 emrat e parë të viktimave të aksidentit tragjik në Shkup, shumica shqiptarë

0
16

Autoritetet e Maqedonisë së Veriut kanë publikur 7 emra nga aksidenti tragjik në autostradën Tetovë-Gostivar.

Të 7 viktimat janë nga qyteti i Gostivarit.

Ata janë:

1-Ajden Ismaili

2-Zoran Davidovksi 38 vjeç

3-Rametulla Abdurahimi

4-Jovica Trpevski 25 vjeç

5-Onur Sadiku

6-Besim Kamberi

7-Esat Emruli

Drejtori I Mjekësisë Ligjore, Aleksandar Stankov ka deklaruar se nuk mundet të japë informacione shtesë, për arsye se rasti është ende nën hetim dhe se të gjitha rezultatet do të dërgohen deri te prokurori publik përgjegjës, i cili po e heton rastin.