A do të kandidojë për Bashkinë e Tiranës/ Jorida Tabaku jep përgjigjen përfundimtare

0
179
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në një intervistë televizive deputetja demokrate Jorida Tabaku se foli për mundësinë e kandidimit për bashkinë e Tiranës.

Ajo tha se nuk ka asnjë ambicie personale për bashkinë e Tiranës, por shtoi se takimet e me të rinjtë të Tiranës i ka zhvilluar në kuadër të integrimit të vendit.

Tabaku: Nuk kam asnjë ambicie personale për bashkinë e Tiranës. Besoj se komunikimi me të rinj dhe të reja të nxjerr nga ky debati në parlament, pasi diskutimi më të rinjtë ishte shumë më i mirë sesa ato në parlament. I kam nisur këto diskutime me të rinjtë qysh në Korçë.

Ky është një model që duhet ta ndërmarrë qeveria si një program kombëtar për integrimin, gjë të cilën nuk po e bën, por duket se është shumë e zënë me portin e Durrësit dhe nuk merret me këto çështje.

Zjarr Tv Ad