A e pranon si krushk Sabianin? Robert Aliaj jep përgjigjen e sinqertë

0
1039
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Robert Aliaj ka folur në një lidhje telefonike me emisionin Fan Club ditën e sotme për djalin e tij Kristin dhe ecurinë e tij në shtëpinë e Big Brother. I pyetur nëse sheh në horizont një lidhje me Keisin, Roberti tha:

“Kristi nuk është tip që ngacmon, është pak e vështirë se është selektiv. Kur Kristi pranon një mënyrë të tillë marrëdhënieje mund të ketë diçka,” u shpreh Roberti.

Po ashtu për lojën e Kristit, Roberti tha se ka bërë një lojë të shkëlqyer, pa ofenduar asnjë njeri në asnjë moment.

Robert Aliaj ka folur në një lidhje telefonike me emisionin Fan Club në Top Channel ditën e sotme për djalin e tij Kristin dhe ecurinë e tij në shtëpinë e Big Brother.I pyetur nëse sheh në horizont një lidhje me Keisin, Roberti tha:

“Kristi nuk është tip që ngacmon, është pak e vështirë se është selektiv. Kur Kristi pranon një mënyrë të tillë marrëdhënieje mund të ketë diçka,” u shpreh Roberti.

A ka një lidhje jashtë Kristi, se është folur shumë?“Portalet shqiptare bëjnë thashathemaxhiun, po Kristi është djalë i ri, nuk është çudi që të ketë lidhje me vajza, por që unë vetë nuk di, nuk njoh njeri, s’më ka thënë gjë,” tha ai.

Zjarr Tv Ad