A ka ngelë më zonë e mbrojtur e pa shkatërruar?!

0
17
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në afërsi të kanioneve ka nisur puna për ndërtimin e HEC-it të Holtës, që është kundërshtuar gjerësisht me protesta nga banorët dhe ambjentalistët.

Në verilindje të Gramshit, pranë fshatit Kabash e Bardhaj ndodhen kanionet e bukura të Holtës.

Në dokumentet për marrjen e lejes vërehet dhe një përplasje mes institucioneve.

Madje drejtoria teknike në ministrinë e Mjedisit ka shprehur rezerva mbi situatën.

Bazuar në koordinatat e dhëna mund të preket një kanion është e nevojshme të merret mendimi i administratës së zonës së mbrojtur.

Protesta ka vënë në lëvizje deputetët.

Opozita kërkon anulimin ndërsa 7 deputetët e maxhorancës kanë ndërmarrë nismën për të kërkuar verifikimin e procedurave

 

Zjarr Tv Ad