A mbani sytjena të duhura? Kjo është mënyra më e mirë për ta vërtetuar

0
679
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Të gjitha femrat jemi të vetëdijshme se sa e vështirë është për të gjetur sytjena ideale. Megjithatë, ekzistojnë disa truke për t’ju ndihmuar dhe lehtësuar në këtë kërkim.

Së pari, matni perimetrin nën gjinjtë, dhe pastaj rrethoni rezultatin e përfituar në vlerën e parë kufitare. Të themi se nëse perimetri është matur 73 cm, madhësia juaj është 75. Nëse keni matur 83 cm, madhësia juaj do të jetë 85.

Gjithashtu, nëse ju jepet mundësia, do të ishte më mirë të provoni sytjenat aty për aty. Nëse keni gjoks të madh, zgjedhni sytjena që do të përshtaten mirë në shportat. Sytjenat e mira duhet që të mbajnë në formë të mirë gjoksin si dhe të duket bukur, ndërsa nga prapa duhet të jetë në gjendje për të vënë dy gishta. Kur provoni sytjena, gjithmonë përpiquni ta fiksoni në kopsën e fundit që të ndjeheni mjaftueshëm rehat.

Sytjenat duhet larë gjithmonë në dorë me ujë të ftohtë dhe mos e vendosni në tharrëse. Në këtëmënyrë, do të ruani gjatë cilësinë, ndërsa jetëgjatësia e tyre është mesatarisht nga 8 muaj deri në një vit në varësi të prodhimit.

Nëse ju dalin telat nga sytjenat ose në ndonjë mënyrë ndjeheni pakëndshëm, është koha për ti zëvendësuar ato.

 

 

Zjarr Tv Ad