A po përdor Melania Trump një sozi?

0
8

Ditët e fundit media amerikane dhe rrjetet sociale po flasin për një sozi të Zonjës së Parë amerikane. Sipas mediava, Melania Trump herë pas here përdor imitimin e saj, që shpesh herë shoqëron Presidentin Donald Trump. Ideja konspirative doli pas vizitës së fundit të Presidentit Trump ne Alabama. Në krah të tij, ishte edhe Melania, por që ndjekësit në rrjetet sociale e përshkruanin atë si një sozi të zonjës së parë.