A rrestohet 25-vjeçari nga Peqini/Dy shohet për një mori vj edhjesh në Kavajë

0
14

P olicia e Kavajës ka a rrestuar një 25 vjeçar nga Peqini, i cili dy shohet se ka kryer një mori vj edhjesh në qytet.

Dyshohet se i riu ka kryer të paktën 10 vj edhje në banesa dhe të biçikletave në zonën e Kavajës. Gjatë operacionit atij iu kap edhe një pis toletë çakmak.

Nga tërësia e veprimeve he timore të kryera ka rezultuar se i riu është autor edhe i 10 rasteve të tjera të vj edhjeve të banesave dhe biçikletave, konkretisht:

-Më datë 18.09.2020, ka vj edhur një televizor në banesën e shtetasit M. H.;

-Më datë 16.09.2020, ka vj edhur një televizor në banesën e shtetasit A. M.;

-Më datë 13.09.2020, në Golem, Kavajë, ka vj edhur disa vegla pune elektrike në banesën e shtetasit R. H.;

-Më datë 30.08.2020, tek mali i Robit, në Golem, ka v jedhur një shumë parash dhe një telefon në banesën e shtetasit E. B.;

– Më datë 23.08.2020, në fshatin Qerret, ka te ntuar të vj edhë në banesën e shtetasit A. L.;

– Më datë 12.08.2020, në Malin e Robit, ka vj edhur 700 euro në banesën e shtetasit E. K. dhe 220.000 lekë të vjetra në banesën e shtetasit A. S.;

– Më datë 08.08.2020, tek Mali i Robit, Golem, ka vj edhur biçikletën e shtetasit L. V.;

– Më datë 31.07.2020, në Golem, tek Mali i Robit, ka vj edhur biçikletën e shtetasit S. C.;

-Më datë 07.05.2020, ka vj edhur me thy erje banesën e shtetasit S. Ç., ku ka marrë një televizor.