Adriano Celentano feston 80-vjetorin

0
11

Këngëtari, kompozitori, producenti, komediani, aktori, regjisori dhe drejtuesi i filmit Adriano Celentano feston 80-vjetorin, këtë të diel. Adriano Celentano ishte një  nga artistët më të shitur italianë të kohës së tij. Ai drejtoi dhe luajti në një numër filmash italianë, në vitet 1970 dhe një pjesë të viteve 1980.