Agjencia e Administrimit të Aseteve ka caktuar Arjan Bacin, si administratorin shtetëror të 26 bizneseve të Ylli Ndorqit

0
20
NDROQI PER VENDIMIN E KKRT - Presidenti i Ora News Ylli Ndroqi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se per vendimin e KKRT per heqjen e licences se televizionit Channel One, do ti drejtohet Gjykates, kjo sipas tij per te mbrojtur lirine e medias.

TIRANË– Pas sekuestrimit të pronave të Ylli Ndroqit, Agjencia e Administrimit të Aseteve ka caktuar si administratorin shtetëror të 11 bizneseve dhe 15 pasurive të paluajshtme. Gazetari i Report Tv, Arsen Rusta raporton se kjo detyrë i është ngarkuar Arjan Bacit.

Bacit së bashku me grupin e punës, oficerët e policisë gjyqësore po punojnë për të marrë në administrimin pasuritë sipas vendimit të gjykatës. Nga 11 subjekte ku Ndroqi është aksioner ose aksioner i vetëm, 6 prej tyre rezultojnë me statusin e pezulluar.