Aksi dent në Pogradec/Për-plasen 3 automjete

0
1

Një aksi dent me tre makina të përfshira është regjistruar pak minuta më parë në dalje të qytetit të Pogradecit.

Aksi denti ka ndodhur pranë fshatit Buçimas, ndërsa fatmirësisht nuk ka asnjë të lën duar.

Hetimet paraprake flasin se, frenimi i shpejtë i njërës prej makinave ka bërë që në aksi dent të përfshihen edhe dy të tjerat.

Poli cia ka mbërritur në vendngjarje dhe po heton për zbardhjen e plotë të shkaqeve të aksi dentit.