Alarm për bombë në një tren në Frankfurt

0
10
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një një tren të shpejtë në Frankfurt të Gjermanisë janë evakuar 500 persona. Kjo për arsye se kishte alarm për bombë, shkruan lajmi.netPolicia gjermane raportoi lajmin, duke iu kërkuar njerëzve të qëndrojnë të qetë.Trafiku hekurudhor u ndërpre plotësisht dhe disa nga stacionet e trenit në jug të Frankfurtit u mbyllën.

 

 

Zjarr Tv Ad