Alarm për bombë në qiellgërvishtësen në Madrid

0
3

Qiellgërvishtësja 57 katëshe në Madrid është evakuuar pas një alarmi për bombë në Ambasadën Australiane.

Forcat xheniere kanë mbërritur në vendin e ngjarjes, që është një katër kullat e Paseo de la Castellana.

Ambasada e Britanisë së Madhe, Kanadasë dhe Holandës janë gjithashtu të vendosura brenda ndërtesës, ku punojnë më shumë 2.000  persona.

Helikopterët e policisë gjithashtu ndodhen në zonë.

Mediat lokale raportojnë se kërcënimi me bomë ishte bërë në ambasadën australiane.

Nuk është raportuar asnjë i lënduar ose dëmtim në ndërtesë.

Pak pas marrjes së njoftimit, policia konfirmoi se alarmi ishte i rremë.

Torre Espacio është rrokaqielli i katërt më e lartë në Spanjë dhe i 24-rti në Evropë.