Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ndalet sot në Kukës, protesta para Pallatit të Kulturës

0
47

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit do të mbetet përsëri në veri, kësaj radhe në Kukës ku do të zhvillojë peticionin për mbledhjen e firmave për rindërtimin e godinës ashtu siç ishte. Protesta mbahet në orën 17:00, para Pallatit të Kulturës ”Hasan Prishtina” në Kukës dhe mbështetet nga dega e PD në Kukës.