Aligatori më i vjetër në botë mbush 85 vjeç

0
43
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Aligatori më i vjetër në botë, i cili quhet Muja feston ditëlindjen e 85-të në kopshtin zoologjik të Beogradit

Historia  gjetes së tij është e gjatë. Ai i ka mbijetuar luftës së dytë Botërore dhe së fundmi është bërë edhe hit në Tik-Tok.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...