Aman se mos na ngatërron, unë jam ai i b*thës, ironia e Ylli Manjanit me ata që shitën votën më 14 Maj

0
46
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ylli Manjani është përpjekur të shpjegojë rezultatin e zgjedhjeve të 14 majit me një barcaletë nga lufta në Irak, duke ironizuar ata që shitën votën.

Postimi i Manjanit:

“E kështu, kështu…
Zunë rob një grup ushtarësh shumëkombësh andej nga Iraku. I futën në një shpellë me thes të zi në kokë dhe vendosën ti dënonin.
Ibrahimi, xhelati që ekzekutonte vendimet e kapos aty, u hiqte kapuçin e zi një e nga një robve që merrnin dënimin.

I pari ishte Hasani nga Shqipëria. E dënuan me përdhunim korbin. Një biçim favori se vinte nga një vend i varfër. Ibrahimi i vuri thesin në kokë. I dyti një Italian që e dënuan me prerje të organit gjenital. Edhe këtij i vunë thesin në kokë dhe e lanë të priste pranë Hasanit. I treti një gjerman që u dënua me pushkatim. Amerikani u dënua me prerje koke.

Kështu Ibrahimi i mori para të gjithë “të dënuarit” ashtu me kokë në thasë të zinj dhe i shtynte drejt vendit të ekzekutimit.

Në atë pak rrugë që bënë dëgjohet Hasani me një zë të mbytur nga thesi:
” Braçe, se mos na ngatërron aman! Un jam ai i bythës…”
* E ju thoni pse shitet vota!
Jeni rëndë për zotin”, shkruan Manjani.

Zjarr Tv Ad