Ambasada Angleze: Sot është një ditë për të ushtruar të drejtën tuaj për të protestuar

0
112

Ambasadori britanik në Shqipëri Norman Duncan ka reaguar në Twitter në lidhje me protestën e sotme.

‘Sot është një ditë për të ushtruar të drejtën tuaj për të protestuar.

Megjithatë kjo e drejtë duhet të ushtrohet në mënyrë paqësore; dhuna e minon demokracinë. Ne i bëjmë thirrje të gjithëve që të tregojnë përmbajtje, të respektojnë institucionet demokratike dhe të parimit të paqes’, shkruan Norman Dunacan në Twitter.