Anët negative të gjinjve të mëdhenj

0
1091
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Charlotte ka përpiluar një listë me gjashtë gjërat të cilat janë vërtetë të tmerrshme për vajzat me gjinj të mëdhenj.

Charlotte Mckinney, të cilën shpesh e shohim në ballinat e revistave për meshkuj, vazhdimisht insiston se trupi i saj është plotësisht natyral, ndërsa tani ka folur për gjinjtë e saj të bujshëm, të cilët edhe e kanë bërë të famshme.

Charlotte ka përpiluar një listë me gjashtë gjërat të cilat janë vërtetë të tmerrshme për vajzat me gjinj të mëdhenj.

“Dikush gjithmonë pyet se sa vërtetë janë të mëdhenj. Pse duhet ta dijë këtë dikush. Pastaj blerja e sutjenave. Disa janë tepër të mëdhenj, disa tepër të ngushtë. Tek disa gjinjtë dalin më lartë, tek disa më poshtë. Pastaj njerëzit brengosen se në të ardhmen gjinjtë e mi do të varen. Por mamaja ime ka gjinj të përkryer, edhe pse ka kaluar të 60-at. Pastaj njerëzit më pyesin nëse do t’i zvogëloj gjinjtë. Por unë nuk dua t’i zvogëloj. Jam e lumtur që i kam të tillë. Një tjetër problem janë këmishët. Veshja e tyre është katastrofale, pasi pullat këputen dhe shpesh shihen sutjenat”, ka deklaruar Charlotte.

Por ajo prapë thotë se gjinjtë e saj të mëdhenj e kanë bërë të famshme, prandaj nuk lodhet shumë me problemet që vijnë si pasojë e gjinjve të mëdhenj.

 

Zjarr Tv Ad